Számvitel

Zöldkő Kft.

Számviteli szolgáltatásunk lényege, hogy a beérkező adatokból olyan nyilvántartásokat, áttekinthető, testreszabott információkat állítsunk elő, amelyek hűen tükrözik a társaság vagyoni, pénzügyi helyzetét, amelyek révén nyomon követhető a cég üzletmenete, cash-flowja, amelyek megalapozzák a management üzleti döntéseit és amelyek lehetővé teszik a különféle jelentések, összefoglaló nyilvántartások pontos, határidőre történő elkészítését.

Megbízóink rendelkezésére áll az a szakmai tudás, amelyet a jogszabályok alkalmazása, egy-egy kérdéskör komplex feldolgozása, szakmai állásfoglalások értelmezése során munkatársaink felhalmoztak. A testreszabott információs rendszer pedig megkönnyíti számukra az adott vállalat, vállalatcsoport gazdasági helyzetének naprakész nyomon követését. Biztosak lehetnek abban is, hogy szabályzataik, nyilvántartásaik, a hatóságoknak szolgáltatandó adatok naprakészek, megfelelnek a jogszabályi előírásoknak.

Speciális jogosítványok

  • Költségvetési intézmények könyvvizsgálata
  • Igazságügyi könyvszakértés

Kapcsolatfelvétel

Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!

A csillaggal(*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

E-mail

Turn on Javascript!

Telefon

+3612016608
+3612143505
+36209348981 (Mobil)
(Tárcsázáshoz érintse meg!)

Cím és

Cégnév: Zöldkő Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft.
Iroda: 1122 Budapest, Városmajor u. 15. IV/1.
(Navigáció indításához érintse meg!)
Postacím: 1255 Budapest, Pf 187.

Zöldkő Kft.